Wist u dat tijdens de corona crisis bijna alle voedselbanken in Nederland gesloten zijn, of minimaal open gaan ! Wij zien het als onze morele plicht te zorgen voor elkaar. Daarom zijn wij in deze moeilijke tijden naar de voedselbank van Alkmaar gestapt om de mensen die de voedselbank nodig hebben een klein beetje te helpen, wij van Studio22 willen 10 tot 15 gerechten per dag uitdelen aan gezinnen, ouderen of alleen staande ouders met kinderen die ook wel een beetje hulp verdienen in deze zware tijden.

Wij van Studio22 Maken een X aantal maaltijden per dag welke wij vooralsnog volledig zelf financieren, Daarom vragen wij aan u om via het bestel gedeelte hier onder  €1,- te doneren ( of als u meer kunt missen een ander bedrag. zodat wij samen de mensen die afhankelijk zijn van de voedselbank de komende weken allemaal  van een lekkere gezonde maaltijd kunnen voorzien, Geven staat natuurlijk geheel vrijblijvend.

Wij begrijpen dat dit ook kan overkomen als een manier van oplichting, wij hopen dat wij u mogen overtuigen dat dit niet onze intentie is, wij zijn zelf naar de voedselbank gestapt, en wij hebben ook de plaatselijke Politie op de hoogte gesteld van dit project,

Nogmaals geven via deze site is geheel vrijwillig en niet verplicht. mocht u een X bedrag bij betalen voor: Maaltijden aan de voedselbank, dan zullen wij dit volledige bedrag apart houden voor voedselbank aankopen, indien de donaties hoger worden dan nodig voor 15 maaltijden zullen wij meerdere mensen gaan voorzien van een gezonde maaltijd. Dank alvast namens Studio22, Dank namens alle vrijwiligers van de Voedselbank Alkmaar voor uw tijd, en eventuele bijdrage. 

 

Op  moment van Schrijven is dit een eenmans Actie van Studio 22, wij hopen dat we hier mee andere horeca zaken kunnen motiveren om een soort gelijke actie te organiseren. kent u iemand of bent u zelf een horeca bedrijf en zou u ook iets kunnen doneren voor de Voedselbanken in uw Regio ? neem dan contact op met de Voedselbank Alkmaar  en zij kunnen u verder helpen.

072-5401592

of mail naar VoedselbankAlkmaar@gmail.comReactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.