Beste bezoeker, graag informeren wij u via deze weg over de gang van zaken, zoals u inmiddels weet zijn alle Horeca zaken met ingang van maandag 16 Maart 2020 voor nog onbepaalde tijd definitief gesloten. Wij hopen net als U dat we op 6 april te horen krijgen dat we  u weer mogen ontvangen binnen in onze prachtige zaak, Helaas is nog niets zeker, Daarom willen wij de eventueel opkomende negatieve toekomst een stapje voor zijn. terwijl ons restaurant van binnen prachtig mooi is ingericht, en de open keuken voorzien is van de aller nieuwste werk apparatuur willen we niet wachten om u hier van te laten meegenieten. spoedig zullen wij ook via deze site div filmpjes uplouden, van zowel de inrichting van de zaak, als ook diverse filmpjes van het bereiden van uw eten in onze Prachtige keuken. Ook wij hebben nog veel te leren, en dus vragen wij U, als U tips of opmerkingen heeft, laat deze dan achter in reactie formulier, en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

 

Met vriendelijke groet, Team Studio 22

Barre tijden voor de samenleving, het Covid-19 virus treft ons allemaal, en zeker ook de horeca, daarom zijn oa. wij van Studio 22 deze bezorg  & Afhaal dienst begonnen. Zodat we een goede invulling voor de tijd hebben dat we binnen geen gasten mogen ontvangen, Daarnaast kunnen wij zo ook de hoge kosten een klein beetje beperken. En  doen wij dit ook zeker omdat wij het werk heel leuk vinden, wij passie halen uit het bereiden van deze mooie verse en lekkere gerechten, En wij maken geen stampotten zoals ze omschreven staan in ieder standaard kookboek, nee wij maken al onze gerechten precies zoals wij het thuis ook zouden maken, Extra lekker, extra grote porties, en voor een leuk betaalbaar prijsje.

Om de veiligheid van ons en uzelf te verhogen is het helaas alleen mogelijk om met pin te betalen ( of via de ideal link hier bij het betaling's gedeelte ).

Onze bezorgers werken met handschoentjes, en dragen indien gewenst mondkapjes bescherming.

( gelieve dit aan te geven bij de opmerkingen in het bestel formulier )

Reactie plaatsen

Reacties

Sven van der Zaken
3 jaar geleden

Beste,
Ik zie net dat de bestellingen tm 20:00 kunnen nadat ik om 20:15 heb besteld.. Nu zie ik ook nog dat jullie aankomend weekend gesloten zijn. Kunnen jullie contact zoeken voor een andere keer of tegoed bon? Ik hoor het graag.

Mvrg Sven van der Zaken

Jennifer
3 jaar geleden

gisteravond voor het eerst een maaltijd besteld bij Studio22. Heel mooi initiatief om ook de minder bedeelde een steuntje in de rug te geven, geheel belangeloos. Het eten is vers gemaakt, voldoende keuze en super lekker. Echt een aanrader! Voor iedereen die een keer niet achter de pannen wilt en toch een gezonde verse maaltijd wilt eten. BESTEL BIJ STUDIO22

Vera
3 jaar geleden

Een maaltijd aangeboden gekregen via de voedselbank. We hadden gekozen voor de kip met rijst en sperzieboontjes, en wat was het lekker vooral de kip!
Heel erg bedankt voor het aanbieden van deze maaltijd en de mensen die dit waarmaken.

Jorine Bustraan
3 jaar geleden

Wat een geweldig initiatief! Zelf ben ik bijzonder onder de indruk dat jullie stamppotten vegan zijn :)
Wel roept dat meteen een vraag op, want hoe kan ik het beste bestellen als ik alleen de stamppot wil, dus zonder vlees? Zo te zien kan ik alleen kiezen welk vlees ik wil, maar niet aangeven dat ik er helemaal geen vlees bij wil. En is er een andere prijs voor een vleesloze bestelling?

Studio 22
3 jaar geleden

Beste Jorine, leuk dan je ons initiatief een goed idee vind, bedankt voor je Feedback ik heb het Direct aangepast. je kan nu bij alle gerechten kiezen uit wel of geen vlees, etc etc.. MVG Marthijn