Beste bezoeker, wij van Studio 22 zijn ontzettend blij dat u ons heeft uitgekozen om u van uw lunch, diner of tussendoortje te mogen voorzien. Bij ons krijgt u een kwalitatief gezond product, en helpt u ons een beetje richting een betere toekomst.

Boven aan deze pagina kunt u kiezen uit diverse opties, zoals: Maaltijden, Dranken, Broodjes en Desserts, houd u er alstublieft rekening mee dat wij de maaltijden vers voor u bereiden en het daarom iets langer kan duren als dat u bv iets zou bestellen bij de bekende Grote gele M.

Gemiddeld zit er tussen het bestellen en bezorgen 30 tot 40 minuten. mocht u het willen afhalen dan moet u rekenen op 15minuten bereidingstijd.

Bij afhalen aan de deur dient u eerst uw bestelling online te hebben gedaan. Directe verkoop aan de deur is enkel en alleen mogelijk als u de bestelling vooraf gedaan heeft. het is namelijk niet toegestaan om met lange rijen voor de deur te gaan staan. Wel kan u betalen met pin aan de deur of bij de bezorger, mocht u de bezorger een fooi willen geven, geef dit dan tijdig aan, zodat deze fooi kan worden mee gepint.

Vooralsnog bezorgen wij momenteel in Centrum Alkmaar en aangrenzende gebieden. indien tijdig een bestelling gedaan is, kunnen maaltijden ook op verdere lokatie's bezorgt worden.

Ook kunnen wij voor u een complete maaltijd of Lunch verzorgen op uw werkplek voor tijdens een vergadering of presentatie. Neemt u hier voor contact met ons op.